Tule mukaan

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, jossa tekemistä riittää vaikka koko loppuelämäksi.

Partiossa saat uusia kavereita ja opit muun muassa luonnossa toimimista sekä pääset toteuttamaan itse erilaisia retkiä ja tempauksia yhdessä partiokavereidesi kanssa. Partio on täynnä ystävyyttä, naurua, seikkailua, yhdessä tekemistä, luonnosta nauttimista sekä unohtumattomia elämyksiä.

Partio on kaikille avoin harrastus kieleen, uskontoon ja taustaan katsomatta. Partiotoiminnalle keskeistä ovat viikoittaiset kokoontumiset oman ryhmän kanssa sekä viikonloppuretket ja pidemmät leirit.

Oulun Metsänkävijät on poikalippukunta, joten mukaan pääsee kaikki yli 7-vuotiaat (koulun aloittaneet) pojat. Tytöille suositelemme sisarlippukuntaamme Oulun Valppaita.

Seikkailijaryhmämme ovat tällä hetkellä valitettavasti täynnä, joten emme toistaiseksi pysty ottamaan uusia 10-12 -vuotiaita jäseniä. Tilanne korjaantuu ensi vuonna tai jos löydämme jostain aikuisia vetäjiä uudelle seikkailijaryhmälle. Jos seikkailijoiden johtaminen kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä lippukunnanjohtajaan. Tarjoamme tehtävään apua, johtajakavereita ja tukea.

Jos partioharrastus kiinnostaa, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaamme:
Lauri Keränen
p. 040 7646130
lpkj@oulunmetsankavijat.net

Partioon voi tulla mukaan pitkin vuotta, mutta paras aika aloittaa on syksyllä.

Tänä syksynä uusien partiolaisten vastaanottoilta järjestetään 16.8. partiokolollamme Oulun Urheilutalolla klo 18:00. Tämän jälkeen voi hyvin jäädä toimintakauden avausjuhlaan, joka alkaa klo 18:30.

Jäseneksi voi ilmoittautua myös suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tätä ennen kannattaa varmistaa lippukunnanjohtajalta, että ryhmässä on tilaa.