Tuki

Lippukuntamme taustayhteisö on Oulun Metsänkävijäin Tuki ry-niminen yhdistys (perustettu 1962), jossa on vaihteleva määrä jäseniä, entisiä metsänkävijöitä ja nykyisten poikien vanhempia. Yhdistys omistaa ja ylläpitää Myllykarhun retkikeskusta (perustettu 1986) Kiimingin Jolosjoella. Meillä on siellä lähes seitsemän hehtaaria maata, päärakennus, talousrakennus, liiteri ja sauna sekä joen toisella puolella kiintolaavu sekä pikkukämppä Koppelo, joka sopii yhden vartion retkikäyttöön.

Yhdistys ylläpitää ja huoltaa leirikeskuksen lisäksi myös Urheilutalon koloa, jossa poikanne partiokokoukset pidetään ja näin tukee lippukuntaa kehittämään ja toteuttamaan partiotoimintaa poikanne parhaaksi.

Yhdistys hankkii varoja mm. jäsenmaksuilla, vuosittain järjestettävillä maksullisilla kekkereillä, erilaisilla kannatusartikkeleilla jne.

Toivomme, että Tekin haluaisitte liittyä Oulun Metsänkävijäin Tuki ry:n jäseneksi. Jäsenmaksumme 2013 on vain 20 euroa, mikä ei ole kovin suuri summa. Jos noita jäsenmaksuja on kuitenkin riittävän monta, niistä kertyy helposti summa, jolla voidaan parantaa Myllykarhun tietä, kunnostaa rakennuskantaa, joka vanhimmasta päästä on kohta 20 vuoden ikäistä, maksaa vakuutuksia, hankkia polttopuita jne.

Lyhyesti: ne auttavat meitä luomaan ja ylläpitämään puitteita poikanne partiotoiminnalle.

Tietysti toivotamme Teidän tervetulleiksi tukiyhdistyksemme toimintaan muutenkin. Järjestämme yleensä keväisin ja joskus muulloinkin kämppätalkoita, joissa siivotaan sisätiloja ja ympäristöä, tehdään pikku kunnostustöitä jne. Näihin on jokainen kovin tervetullut. Ilmoitamme asiasta poikien kautta kotiin toimitettavalla kirjeellä tai sähköpostitse. Käytämme myös sanomalehti Kalevan partiopalstaa ilmoittaessamme Tuen järjestämistä tapahtumista. Syksyisin pidettävät kekkerit ovat olleet rattoisa tapaamistilaisuus pienen ohjelman ja haukattavan puitteissa.

Voit liittyä Tuen toimintaan mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteella: roy.mattson@mail.suomi.net

Olette myös tervetulleita tutustumaan Myllykarhuun ja sen mahdollisuuksiin. Leirikeskusta on vuokrattu myös ulkopuolisille eri tapahtumien viettoon. Asiaa voi tiedustella allekirjoittaneelta.

OULUN METSÄNKÄVIJÄIN TUKI ry

Roy Mattson

Tuki ry:n puheenjohtaja